· 

Comencem la ronda solar 2023/24

Un centenar de membres i familiars de Guies i Scouts d'Europa a Catalunya s'han retrobat aquest diumenge 10 d'octubre a  per celebrar l'inici d'una nova ronda solar. Enguany, la tradicional trobada familiar d'inici de curs s'ha celebrat a Sant Martí de Tous, on hi han participat scouts, guies, llobatons i llobatones dels diferents agrupaments.

 

Ha estat una jornada molt intensa i plena de novetats, que ha començat amb la celebració de la Santa Missa a l'ermita de Sentfores. Allà, hem pogut posar en mans del Senyor i la Verge el nou curs que ens espera. Acabada la celebració, hem pogut gaudir d'una caminata per compartir plegats el que ha donat de sí l'estiu i les preocupacions per a la propera ronda solar.

Després de la caminata, les celebrat, en una formació conjunta les investidures dels caps que a partir d'aquest any agafen un nou servei dins l'associació i el pas d'aquells infants i joves que acaben la seva etapa scout i donen un pas endavant en la seva progressió.

Finalment, i com cada any, hem pogut gaudir d'un dinar de germanor, envoltats d'un gran ambient i de la natura del paisatge, on les unitats han pogut compartit tot el viscut durant el cap de setmana.

Recupera aquí les millors imatges de la trobada familiar de Guies i Scouts d'Europa 2023/24

Escribir comentario

Comentarios: 0