· 

Comença la ronda solar 2022/2023

Un any més, llobatons i llobatones, scouts i guies, i ròvers i guies majors s'han retrobat després dels campaments d'estiu i han pogut gaudir de les primeres activitats de l'any amb les seves respectives unitats.

Vols saber què hem fet? T'ho expliquem en aquest article!

Ruta Nacional a Madrid

Més de 170 scouts i guies d'Europa de tot Espanya van participar el cap de setmana del 22 i 23 de setembre a una nova edició de la Ruta Nacional a Madrid. Aquest cop, la principal activitat de l'any per als membres de la branca vermella de la nostra associació (a partir de 18 anys), va consistir en un recorregut de més de 20 quilòmetres per la serra de Madrid i va servir també per conformar la nova comissaria general que dirigirà l'Associació Espanyola de Guíes i Scouts d'Europa durant els propers anys.

 

Després de la ruta de dissabte, en la que els diferents equips pilots i ròvers van poder viure de primera mà l'esperit de la branca vermella a través de l'hora ruta o el moment llum, el res del rosari i el consell de clan/foc, va tenir lloc una vetllada festiva i una vetlla d'adoració per posar en mans de Déu el nou curs i el futur de l'Associació, que es decidiria diumenge amb l'Assemblea Nacional. A l'assemblea, on poden participar tots els membres actius de l'Associació, es va escollir la nova comissaría nacional, que estarà liderada pel Joan Alfons Hernàndez, fins ara cap d'agrupament de Barcelona, i la Blanca de la Cruz, fins ara comissària de la Branca Groga de Guies i Scouts d'Europa. A més, van tenir lloc nous compromisos, com la partida ròver, la promesa o l'entrega de la cinta groga a diversos membres de la nostra associació. Clica aquí per veure totes les fotos!

Primeres activitats i passos

Una setmana després de la trobada nacional que van viure els nostres caps, va tenir lloc la represa de les activitats per part de totes les unitats de la nostra associació. Va ser un dia molt especial per aquells llobatons i llobatones i scouts i guies que, després del seu recorregut a l'estol i a la tropa o companyía, donaven un pas endavant en la seva progressió i feien el seu pas d'unitat. Alhora, les unitats també van rebre nous membres, que van poder gaudir de la seva primera activitat del mètode scout.

A Barcelona, llobatons i llobatones, van gaudir d'un día esplèndid al Baixador de Vallvidrera, on es van celebrar els passos a tropa i companyia i on van poder gaudir de jocs i aventures. L'activitat va concloure amb una missa de grup a la Parròquia Santa María del Remei, presidida per Mossèn Joan Costa.

 

Trobada familiar i investidures

El passat diumenge 9 d'octubre, els membres i familiars de la nostra associació ens vam retrobar a Viladrau, on un any més es van investir els nous caps que prestaran servei a la nostra regió. Scouts i guies van gaudir d'una acampada de cap de setmana, i diumenge llobatons i llobatones van gaudir d'una nova activitat en plena natura. A més, vam poder celebrar l'eucaristía, i seguidament es van celebrar les investidures dels nous caps. Finalment, va tenir lloc un dinar amb tots els participants, que va poder servir per posar en comú els nous aspectes a tenir en compte de cara al nou curs.

Escribir comentario

Comentarios: 0