· 

Acampada amb l'estol Santa Bernadette

 

 

Els llobatons i les llobatones de l´Estol Sta. Bernadette hem estat d´acampada a Can Parellada el cap de setmana. En arribar, estàvem tots molt contents i emocionats perquè era la nostra primera acampada.  Quan vam arribar a la casa, vam muntar les tendes de campanya i vam jugar molt. L´Akela ens va dir quina sisena seriem (blanca, grisa o negra): a una li va tocar cuinar el sopar i prepara la vetllada, a les altres netejar i preparar la litúrgia. A la vetllada vam fer un teatre de com Baloo i Bagheera li deien a Mowgli que no anés amb els Bander-logs perquè eren el “Poble Sense Llei”. Vam dormir molt bé.

 

En despertar-nos vam fer esport, vam celebrar l’Eucaristia i després, vam esmorzar. Durant l’esmorzar vam resoldre un joc que havíem fet el dissabte: cadascú havia agafat un paper amb el nom de un de nosaltres, i a qui li havia tocat havia de sermolt amable amb ell i cuidar-lo durant tot el dia. Va ser una experiència molt maca. Entre tots vam desmuntar les tendes i al migdia van venir les nostre famílies a dinar, ens va fer molta il·lusió. Després de dinar vam fer jocs d’aigua i vam passar una estona molt divertida.

Escribir comentario

Comentarios: 0