Concert Benèfic a Molins de Rei

Aquest proper dissabte 16 de març, el nostre cor oferirà un nou concert benèfic. Serà a partir de les 19:00 hores a la Parròquia Sant Miquel Arcàngel de Molins de Reiamb entrada gratuïta.

 

Aquest cop, el concert també tindrà un component solidari, en aquest cas molt especial per al nostre moviment. Els fons recaudats de manera voluntària seràn dirigits a l'ajuda per la inclusió del Nandou, membre del nostre moviment.

 

Qui és el Nandou?

 

Nascut a Siganar, Casamance (Senegal), el Nandou Diedhiou de 16 anys, va arribar a Molins de Rei l'any 2004. Actualment està cursant 4t ESO a l’institut Joanot Martorell d'Esplugues de Llobregat. Tot i les seves dificultats en la mobilitat, és un noi alegre amb ganes de trobar el seu lloc en el món, tot fent camí. Entre les seves aficions es troben la Boccia, que és un esport adaptat, l’esquí, també adaptat, i gaudir de la natura.

 

El Nandou i l'escoltisme

 

El Nandou va conèixer Guies i Scouts d’Europa a partir del testimoni del Pau Artés, en aquell temps catequista seu, i des del mateix moment que el Pau va explicar la seva experiència i el seu canvi de vida a través de l’escoltisme va desitjar formar-ne part. El Nandou ha trobat en l’escoltisme europeu un espai de trobada i germanor. Des de la seva arribada al nostre moviment, les guies i scouts es van posar a treballar per poder fer més fàcil la seva participació a les activitats. Això es va materialitzar en la construcció d'una cadira de rodes especial per terrenys de muntanya per tal de que pugui participar més còmodament de moltes de les activitats que es realitzen.

 

El proper dissabte, podreu conèixer millor la història del Nandou, amb el concert que farem per aquesta causa. Us hi esperem a tots!

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0