· 

Trobada Familiar a Igualada

El passat diumenge 25 de noviembre de 2018, l’agrupament d’Igualada va celebrar la seva primera trobada familiar.

 

Ens vam reunir a les 11.30h a la nostra parroquia de la Sagrada Familia d’Igualada per fer tots els preparatius de la Missa: els llobatons es preparaven les pregàries i com agafar la bacina i pasar-la per tots els bancs. Alguns ja eren a la sagristia amb el Lluís per ser escolanets, el Pepe (patrulla xoriguer) i l’Eugènia (patrulla formiga) preparaven les lectures, es repartien els fulls amb els cants scouts pels bancs de la parroquia, i jo i l’Eugènia fèiem un assaig de cants 10 minuts abans de la Missa.

 

Sona la campana i tothom s’aixeca, comença la Missa i apareix la Blanca amb el Baussant, els escolanets, el Lluís (seminarista) i finalment, Mn. Xavi Bisbal (el nostre rector). Tothom es va col·locant al seu lloc i començem la Missa, avui és la Solemnitat de Crist Rei. Després de la Missa ens fem una foto d’agrupament amb tots els llobatons, scouts i guies. I encara que hagin faltat molts, fem una bona foto!

 

Després ens dirigim cap als Maristes d’Igualada, que ens han cedit l’espai perquè poguem dinar tots en familia. Les nostres mares són grans cuineres i porten plats exquisits per dinar.

 

Acabem contents, amb nous objectius per l’agrupament i amb ganes de tornar a trobar-nos tots el trimestre que ve!

 

Sempre a punt!

 

 

Sara Palmés

Cap de l’Agrupament d’Igualada

Escribir comentario

Comentarios: 0