· 

Alta Patrulla a Can Parellada

El passat cap de setmana del 19, 20 i 21 d’octubre alguns caps i subcaps de patrulla vam acampar a Sant Feliu, a la masia Can Parellada.

Vam sortir el dissabte per la tarda, només arribar vam encendre el foc i sopar i ens vam instal·lar, vam estar una estona parlant i visitant la masia i finalment vam resar un rosari i ens va manar a dormir.

Al matí següent ens vam llevar d’hora per sortir a fer exercici, després d’això ens vam dutxar, i vam formar com una nova patrulla (Bisonte). I després a esmorzar! Ens vam passar tot el matí treballant en construccions i vam aprendre una nova tècnica que molts no coneixíem. Vam parar per descansar i preparar el dinar i després d’això un altre cop a treballar.

Vam acabar les construccions just a temps per la missa que començava a les 17:00, les construccions consistien en fer una taula i una cadira(que finalment no vam utilitzar), va venir mossèn Joan de Sant Feliu a donar missa. Després vam tenir una xerrada amb ell sobre com ser cristià avui en dia, va ser molt interesant i vam poder debatre sobre diferents temes.

Per la tarda vam començar a treballar en el material de la nostra nova alta patrulla “BISONTE”, vam estar tallant i pintant escuts pel Kraal i per la alta patrulla, també vam fer les cintes de la patrulla. Es va fer de nit i va tornar mossèn Joan per acompanyar-nos al sopà (ens vam inflar a frankfurts) i  després vam tenir una estona de pregària i confessió abans d’anar a dormir.

El diumenge ens vam llevar i tal i com vam fer el dissabte, vam sortir a córrer i fer exercici, ens vam “banyar” i vam fer formació. Després de l’esmorzar, ens vam posar mans a la obra per continuar amb els escuts que havíem començat la tarda anterior els vam acabar just a temps de que arribés una altra visita, el Joan Alfons.

Vam dinar junts uns deliciosos espaguetis a la carbonara fets per Gregory i jo i en acabar vam tenir un temps lliure. Vam passar la resta de la tarda fent un interessant i divertit taller de cant i direcció amb el qual vam aprendre noves tècniques i formes per dirigir millor les vetllades. Ens vam posar a recollir i netejar-ho tot abans d’acomiadar -nos. Vam fer una petita formació i va arribar l’hora de l’adeu.

Va ser un cap de setmana on ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses.

Marc González, Patrulla Senglar

Escribir comentario

Comentarios: 0