· 

Primera acampada a Orpí

El cap de setmana passat (6 i 7 de octubre) les patrulles lliures Verge de Núria i la companyia Santa Maria del Remei, vam anar d’acampada als Gorgs de Santa Candia, Orpí.


Les guies de les patrulles lliures Wapiti i Castor van sortir amb les patrulles de la companyia Santa Maria del Remei amb un bus a les 8:30h per carregar el material i poder anar puntuals fins als Gorgs. Les guies de la patrulla Formiga, tot i estar més a prop del lloc d’acampada, vam tenir uns problemes tècnics que ens van fer arribar més tard. A l’arribar al lloc vàrem distribuir els parterres que ens deixaven per a poder posar les tendes i en tenir les tendes muntades ens vam posar la roba de treball i amb tot el material que teníem vàrem anar a un dels gorgs per fer les balses per parelles de patrulles. Durant l’estona que vàrem tenir al matí no vàrem tenir temps per poder-les acabar i vam seguir després de dinar. Al final no totes van funcionar, però ens ho vam passar molt bé. Aprofitant que estàvem als Gorgs ens vàrem banyar. L’aigua estava freda però va ser molt divertit.

 

Cap a les 6 totes ens vàrem anar a eixugar i canviar-nos, vam fer consell de patrulla i les caps de cada patrulla tenien consell de caps amb les caps de companyia, la Mireia i la Clara. Mentrestant les altres vàrem berenar i preparar coses pel sopar i les vetllades que anaven sobre diferents llocs d’acció. Vàrem sopar i després vàrem fer la vetllada, en la que ens ho vam passar molt bé. Després qui volia es va quedar a resar el rosari.


L’endemà a les 8:30 vam tenir formació, però ja teníem que estar a punt per començar a desmuntar les tendes. Unes quantes guies van anar a desmuntar les balses i agafar els bidons.


A les 10:30 alguns pares ens van venir a buscar per portar-nos fins a Sant Martí de Tous per la missa i posteriorment vam anar al Parc Central d’Igualada per a dinar amb totes les famílies de l'associació.


Maria Núria Morcillo Marimon

Patrulla Formiga

Escribir comentario

Comentarios: 0