Ruta Catalana 2018 a Poblet!

Ja tenim aquí la Ruta Catalana 2018!
Ja tenim aquí la Ruta Catalana 2018!

Aquest proper Pont de Maig (del 28d'abril a l'1 de maig), tindrem la principal activitat de l'associació. És tracta de la nostra ruta, la Ruta Catalana, amb la que volem donar a conéixer l'escoltisme a tots els joves. Una ruta increible que portem mesos preparant, i que serà senzillament espectacular. Poblet ha estat, com fa dos anys, el lloc escollit. Podreu gaudir de quatre dies inoblidables al més pur estil scout, envoltats de natura, i de molt, molt bon ambient.

 

Una ruta especial, ja que per primer cop volem donar difusió a les xarxes, a gran escales. Servirà com una carta de presentació per a tots aquells qui vulguin saber que és realment això de l'escoltisme. Moltes vegades ens han preguntat que fem realment, si som de l'estil de UP, o venem galetes al carrer. Us donem l'oportunitat de descobrir-ho per vosaltres mateixos, en el nostre event predilecte. T'hi animes? Una oferta irressistible, una oportunitat per experimentar una nova manera de viure i de descobrir-se a un mateix.

 

Segur que us han quedat alguns dubtes... Te'ls resolem a continuació?

Què em trobaré?

No ens volem amagar. Una ruta de quatre dies. Un ambient idòni, amb molt bon ambient scout. Temps per estar amb un mateix, amb els altres i amb la presència de Déu. La ruta entra pels peus, i pel cor. Caminar, gaudir i experimentar.

I com m'hi apunto?

Ja tenim disponibles les inscripcions, que podeu fer-les fins el 20 d'Abril.

I si mai he sigut scout?

Com hem dit, aquesta és una ruta en la que ens volem donar a conèixer. Volem que ens conegueu. Deixeu-vos emportar, i sobretot gaudiu. Mica en mica anireu descobrint que es realment tot això de l'escoltisme.

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0