· 

Acampada a la neu

Fotografia de la patrulla cèrvol
Fotografia de la patrulla cèrvol

El passat cap de setmana (17 i 18 de febrer) la companyia Santa Maria del Remei, juntament amb les patrulles lliures, vam anar d'acampada a Sant Joan de les Abadesses, en busca de neu. De fet no vam acampar, vam anar a uns locals de la parròquia d'allà i vam estar genial! 

 

Vam sortir de Barcelona el dissabte a les 7:50 del matí. Al principi feia una mica de mandra (s'ha d'admetre) però us puc ben assegurar que va valer la pena! El viatge en tren se'ns va fer molt curt gràcies als jocs, com el llop o el mentider.

 

A l'arribar vam anar als locals on havíem de dormir per a deixar tot el material, vam construir un trineu amb palets i uns trossos de fusta i vam canviar-nos de roba per anar a la neu.  Estàvem totes emocionades, era el primer cop que anàvem a un lloc nevat amb la companyia! Com que a Sant Joan de les Abadesses no quedava neu vam agafar un bus per anar a Camprodon. Estava tot blanc! Ens podíem tirar a la neu i no ens féiem gens de mal. Vam fer un concurs de ninots de neu, i després vam provar els trineus i vam fer una guerra de boles de neu. La veritat és que va ser molt divertit!

 

Vam preparar el dinar. Moltes ens havíem oblidat els plats així que vam fer el que vam poder. Ens vam haver de donar pressa ja que baixava la boira, començava a fer fred i el cel amenaçava pluja. En acabar de dinar, vam tornar tan ràpid com vam poder a l'estació de autobusos, però no vam poder evitar arribar xopes. 

 

Al arribar als locals vam estar preparant la vetllada, mentre berenàvem  , i després vam anar a missa. L'interior de l'esglèsia era molt curiós i molt gran! Un cop es va acabar, vam estar fent el sopar i tot seguit, l'esperada vetllada que tenia com a tema central la història de les diferents Verges dels Pirineus. 

 

El diumenge dia 18 feia una mica de fresca, ens vam llevar i tot seguit vam recollir els locals on havíem dormit la nit anterior. Desprès vam anar a esmorzar i, un cop ja fet, ens vam posar les motxilles i vam tornar caminant fins a Ripoll. L'excursioneta va durar unes 3 hores aproximadament però com vam parar per dinar, es va allargar una miqueta més.  A Ripoll vam agafar el tren i cap a Barcelona! 

 

En resum, ens ho vam passar genial, tot i que va fer una mica de fred, però va ser d'allò més divertit!

 

Elisabet Prats

Patrulla Cèrvol

 

Escribir comentario

Comentarios: 0