· 

Acampada a Castelladral

El passat 15, 16 i 17 de desembre va ser la primera acampada com a patrulla guineu hi érem la Júlia, la Laura, la Laia, la Marina i jo, però faltava la Maria Gloria. També estaven totes les altres patrulles: pantera, wapití, formiga, cèrvol, castor, lince i la nostra. El divendres 15 per la tarda va arribar un autocar que anava de  Barcelona a Castelladral que era on vam acampar.   

 

Quan vam arribar vam baixar fins al lloc d’ acampada,  i després de sopar vam muntar les tendes. El dissabte 16  vam jugar a un joc de salts d’ allargada molt divertit, vam anar a missa, vàrem fer foc per cuinar, jugarem en un joc de pistes , també vam construir els forns per poder fer les pizzes, vàrem fer una vetllada molt divertida també  van fer nubes al foc. 

El diumenge 17 recollirem i després de dinar i marxarem cap a Barcelona a la trobada Nadalenca.

 

M’ ho vaig passar molt be, espero la pròxima!

 

Àgata Campillo Soro 

 

Patrulla Guineu(Sant Celoni).   

 

Escribir comentario

Comentarios: 0