· 

IV Nit dels Testimonis

Els pilots i guies majors durant l'acte
Els pilots i guies majors durant l'acte

El passat divendres, la nostra associació va estar present a la IV Nit dels Testimonis, un acte organitzat per l'ACN (Ajuda a l'Església Necessitada)  a la Parròquia de Sant Raimon de Penyafort.

 

Vam conèixer els testimonis del Pare Jacques Mourad, perseguit i empresonat per l'ISIS i el Pare Gaetan Kabasha, sacerdot perseguit a Ruanda. Els dos sacerdots són dos exemples dels molts cristians perseguits arreu del món, per defensar les idees i el cristianisme, on la nostra religió és minoritària. Van ser dos testimoniatges impactants, per la crueltat dels actes que havien patit, però alhora demostren la força de la fe cristiana. 

 

A l'acte, a part dels dos testimoniatges, van tenir cabuda moments per la pregària i la música, amb l'adoració al santíssim que va anar acompanyada de cants i música worship. 

Durant les seves aparicions, tant el Pare Mourad com el Pare Kabasha, van refermar l'idea que cal estimar als enemics com Déu ens va ensenyar, independentment dels seus actes i pensaments. Tot hi que pot resultar contradictori, pel que van viure els dos sacerdots, ells van saber perdonar els qui els havien perseguit i fet mal per les seves creences. Per acabar, ens van demanar pregària cap a tots els cristians perseguits arreu del món, que en són molts. 

 

Va ser una jornada molt especial en tots els sentits, en la que els nostres caps, guies i pilots van poder fer de voluntaris en l'acte. 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0