· 

Sortida al mar

De bon matí, un dissabte dia 4 de novembre, les guies de la Companyia Mare de Déu del Remei ens vam reunir sense les caps per arribar on eren elles mitjançant un joc de pistes per practicar la nostra orientació. Complerta la prova, vam viatjar en metro fins el museu marítim on ens vam trobar amb els Vells Llops de Mar (scouts marins). Amb ells vam començar les activitats nàutiques que ens esperaven durant la sortida.

 

Primer vam fer una visita al museu marítim i un recorregut per la història naval del mar Mediterrani, on vam presenciar una caravel·la de dimensions reals i una exposició de maquetes de vaixells. En sortir, ens vam dirigir a una embarcació del port de Barcelona, el Pailebot Santa Eulàlia,on els Vells Llops de Mar ens havien preparat un taller de nusos. Finalitzada l'activitat, ens vam acomiadar dels vells llops de mar amb el cant dels adéus, i vam dinar. Per tancar la sortida d’aquell dia, ens vam traslladar fins la platja de la Barceloneta, on vam fer reunió de patrulles en l’ambient més indicat: la platja.

 

Patrulla Pantera 🐾

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Sara Palmés (lunes, 06 noviembre 2017 12:51)

    Quina passada d'activitat! Felicitats a les caps, Núria i Mireia!