· 

Un diumenge molt especial: Festivitat del Remei

L'Agrupament de Barcelona al complet, després de la missa d'ahir.
L'Agrupament de Barcelona al complet, després de la missa d'ahir.

Avui diumenge 8 d’octubre hem celebrat la festa de la Mare de Déu del Remei. I ho hem fet amb especial alegria els agrupaments de Barcelona Beat Pere Tarrés I Mare de Déu del Remei ja que és justament la patrona de la parròquia a on estem.

 

Ens ha tocat aixecar-se d’hora nens, nois, pares i caps però a les 10 ja estàvem tots preparats per viure amb alegria i goig la missa de festa major i aprofitar per donar gràcies a la nostra Mare per tots els béns que ens proveeix. Els nostres baussants també hi han estat presents. Just al acabar la missa hem pujat al cambril de la Verge seguint  a Mossèn Montagut per tal de saludar-la.

 

Després cada unitat ha anat a realitzar diferents activitats, centrades sobretot en coneixes més ja que són molts els nois i noies que comencen aquest any amb nosaltres.

 

Per uns quans llobatons i llobatones ha estat un dia molt especial ja que han realitzat la seva promesa davant de la resta de germanets, caps, el mossèn i els pares.

Ha estat doncs un matí molt complet en el qual ens ho hem passat mot bé. Primer donant gràcies en la missa i després disfrutant i vivint l’aventura Scout.

Marc Miró i Escolà 

Cap de l’Agrupament Beat Pere Tarrès

Escribir comentario

Comentarios: 0