· 

Reunió inici de curs 2017/2018

Dijous passat va tenir lloc als locals de la parròquia del Remei, la reunió de pares i mares de l'associació. Es van presentar els objectius de cada unitats de cara a la ronda solar,  es va fer balanç de l'any passat (sobretot de l'Ibercamp)  i es van acordar  aspectes com les quotes, el calendari del curs,  etcètera... 

Aquest any, l'agrupació te com a principal objectiu estabilitzar l'agrupament, en especial la branca verda. Per aquest motiu, s'han implantat canvis en la organització tant de la tropa com de la companyia. D'una banda, la tropa (scouts) canviarà la seva seu i el nom d'agrupament (de la Tropa Sant Jaume d'Igualada a la Tropa Beat Pere Tarrés de Barcelona). Les patrulles de Sant Celoni i Igualada passaran a ser patrulles lliures. 

 

El mateix és va acordar amb la companyia. Les patrulles de la parròquia Francesa i Igualada seran també patrulles lliures. Això farà que hi hagi una millora en l'organització i en el control de la branca verda. 

 

Un dels altres objectius marcats es augmentar l'impacte al nostre barri. És participarà en els actes que s'organitzin, i es faràn activitats per ajudar a entitats, com per exemple la recollida d'aliments, que esperem que tingui una bona rebuda. Per tant, ens volem fer veure, al carrer i a la parròquia,participant activament en aquestes activitats. 

 

Finalment, es va destacar la importància de la tasca dels pares en el creixement de l'associació. Desde Guies i Scouts d'Europa, estem compromesos amb el creixement dels nois i noies de totes les unitats, però l'implicació per part dels pares es essencial.

 

 Estem segurs de que els objectius marcats s'assoliran, i sobretot, aquest serà  un any ESPECTACULAR.  

 

Imatge de la presentació del curs
Imatge de la presentació del curs

Escribir comentario

Comentarios: 0