Formació de cants a Toledo

Els pilots i guies majors han gaudit d'un gran cap de setmana a Toledo
Els pilots i guies majors han gaudit d'un gran cap de setmana a Toledo

Aquest cap de setmana, hem gaudit d'una formació de cants i animació a Toledo. Aquesta activitat, que s'ha fet per primera vegada a nivell nacional, ha tingut molt bona acollida en la branca vermella. Hi ha hagut una gran assistència (26 pilots i guies majors),  i a més dels integrants del cor,  altres pilots han vingut a aprendre.

 

El cap de setmana ha girat entorn a les tècniques per dirigir i com aplicar-ho a les unitats.  Hem après aspectes teòrics  i pràctics sobre la música,  i per suposat, no hem deixat de cantar. Dissabte a la tarda vam gaudir d'una visita guiada per la ciutat de Toledo, visitant llocs emblemàtics com la Catedral de Toledo, la segona més gran d'Espanya. Durant la visita tampoc vam parar de cantar,  a la plaça central, als carrers... Fèiem bo el dit de L'scout somriu i canta en front les dificultats. Si, cantar es un dels pilars del escoltisme, i en aquesta trobada s'ha demostrat. Tampoc han faltat moments espirituals, ni el debat. Dissabte a la nit,  vam tenir una interessant estona de  debat on es tocaven diferents temes. 

Ha estat,  per tant, un cap de setmana ple de bona sintonia entre guies i pilots, amb molt bon rotllo sempre, i sense deixar de cantar. Ha estat la primera trobada musical, i que esperem que no sigui l'última. 

Òscar Llena

Clan Sant Jordi

Escribir comentario

Comentarios: 0