Trobada de Pilots

El passat divendres, a la parròquia del Remei, vam tenir la primera trobada de pilots del curs. En Francesc (cap dels clans) i jo vam decidir organitzar aquesta activitat abans dels respectius passos a clan i foc per tal de que els nous pilots es coneguin i comencin a fer ambient de grup. Vam quedar a les 19h als locals de la parròquia, on vam començar amb uns jocs per tal de trencar el gel i coneixe’ns. Vam veure cares noves, i també cares que feia temps que no veiem! A més Mn. Joan Prat i Fra Francesc ens vam acompanyar en aquesta trobada. Després dels jocs vam parlar una mica de les expectatives del curs, activitats, rutes i projectes que volem dur a terme. També vam escoltar les idees i projectes que tenien els joves, per tal de poder-les posar en marxa. Vam acabar fent un sopar de germanor als mateixos locals, amb unes pizzes bonísimes. Ja tenim a alguns pilots preguntant per les inscripncions a les rutes de Vézélay i Paray-le-Monial el pròxim octubre, altres preguntant per les dates del seu pròxim pas a foc/clan... Aquest curs promet!

 

Sara Palmés

 

Cap del Foc Pilot Santa Teresa de Calcuta


Escribir comentario

Comentarios: 0