Ibercamp: Un campament històric

Diumenge va acabar l'Ibercamp.Un campament històric en tots els sentits,  i que de ben segur perdurarà a la memòria de tots els que hi vam ser-hi. Per primer cop, s'ajuntarien en un mateix campament les tres branques (groga,  verda i vermella)  d'Espanya, a més d'un grup vingut d'Orleans,  França. En total, més de 600 persones reunides a la localitat de Valdeprado del Rio per un event únic (fins i tot va tenir repercussió als diaris de la zona). 

Activitats com la peregrinació,  el gran joc i la gran caça,  els concursos de cuina o l'exploració,  van ser els protagonistes del campament. Fins aquí tot normal,  un campament scout qualsevol, però el fet de poder compartir aquest amb molta altra gent d'arreu del país,  deixa de ser un campament comú. A més,  vam poder gaudir d'adoració perpetua a la Capella. Tot això,  més l'esperit scout que es va apoderar de les terres càntabres,  va fer de l'Ibercamp un campament únic,  per recordar.  

Vam obrir i tancar el campament amb una espectacular cerimònia i l'habitual Ad Mariam,  Europa, amb les boines per l'aire. Per descomptat,  com ja deia el lema del campament,  hem pogut Viure com Jesus, l'objectiu principal.  En resum,  del 15 al 31 de Juliol,Valdeprado del Rio va viure l'esperit scout en un campament històric i absolutament inoblidable, que de ben segur trigarem en oblidar. 

Escribir comentario

Comentarios: 0