· 

Ibercamp 2017: El Precampament

 El Gran Pavés- Fotografía cedida per Arturo Gutiérrez Santos
El Gran Pavés- Fotografía cedida per Arturo Gutiérrez Santos

Tres pilots del Clan Sant Jordi vam tenir l'oportunitat de viure des de dins el muntatge d'un campament d'estiu. El Xavi, l'Oriol i l'Oscar, acompanyats de més de 40 scouts d'arreu d'Espanya, i altres del nostre agrupament, han participat com a voluntaris de l'Ibercamp, en la preparació i durant el campament.

Des del dia 8 de Juliol, tot el grup de voluntaris ha estat preparant intensament l'esperat Ibercamp amb  infraestructures i diferents activitats. Des de les connexions d'aigües amb canonades, les construccions pròpies de l'escoltisme com la capella o el Gran Pavés, i fins i tot s'han pogut montar tendes per l'intendència o sanitat. Ha estat una semana plena de treball i molt esforç de tots els voluntaris, que han fet possible que es pugui dur a terme aquest campament.

Després de més de vuit hores de viatge, els pilots vam arribar a Cantàbria, on començariem la setmana de precampament, esperant l'arribada de la resta de l'agrupament, tant de l'estol com de la tropa, i poder donar inici a la trobada nacional...l' Ibercamp  ja ha començat!

 

Oscar Llena- Clan Sant Jordi

 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0