· 

Una magnífica i espectacular sortida al Cosmocaixa

l'Estol amb l'Akela i tots els llobatons al CosmoCaixa
L'estol Beat Pere Tarrès al CosmoCaixa
Estol Beat Pere Tarrès 5/11/2016

 

Avui hem anat al Cosmo Caixa, per contemplar el planetarium i les mil curiositats que guarda. Hem quedat a la porta d'entrada i quan estàvem tots els llobatons junts, hem entrat al museu. Primer ens hem separat per sisenes: blanca, negra, grisa, marró... Que son grups de llobatons. Cada sisena tenia un vell llop (monitors). Ens han deixat temps lliure per explorar el Cosmo Caixa, però no tot el temps del món! Perquè al cap d'una estona entràvem al planetarium.

 

Entrem! Ens hem assegut i ens hem posat les ulleres per veure-ho en 3D; una experiència inoblidable, era gegant! Els gràfics eren genials, semblava que estiguessis dintre de l'espai! Després de sortir no hem parat de parlar del planetarium, però encara ens faltaven un munt de coses per veure! Jo anava amb la sisena negra amb l'Akela. Hem seguit un recorregut, i les parts que per al meu grup i per a mi ens han agradat més han sigut la dels animals. L'akela ens ha ensenyat un munt de coses perquè està estudiant la carrera de veterinaria, hem vist tots els tipus de piranyes, mantes ralla, formigues bala, taràntules...!

 

Tot era impressionant. Després hem anat a un parc per dinar i fer el consell de la roca (mini teatre i explicació de l'Akela, per tindre un propòsit del dia) i, important, surten els animals del llibre de Mowgli (Ballo,Kaa etc.). Ens han deixat temps lliure per jugar i explorar el terreny o per passar proves. Després hem tornat al Cosmo Caixa, però no hem entrat dintre, hem jugat al pi, hi havia un espai molt gran i molt lloc per amagar-se! Després hem canviat de joc, fent un de sisenes amb sisenes, ens teníem que posar el fulard darrere, cada membre de la sisena tenia un número, quan cridava i deia el nostre número tirava un casquet i teníem que portar el casquet fins a la nostra base sense que ens treguessin el fulard. Després hem anat caminant fins al cau de la plaça de la Concordia. Allà hem berenat magdalenes i pa de llet, xocolata i suc. Després de menjar ens han vingut a buscar els pares. En definitiva, un día especial amb l'Estol Beat Pere Tarrès


 

Marc Carrasco


Escribir comentario

Comentarios: 0