Carta oberta al cap de Tropa

El nostre cap de Tropa es feliç 🔪🐠
El nostre cap de Tropa es feliç 🔪🐠
El nostres cap de Tropa es de tots sabut que es un noi molt eixerit i ben plantat. Delicat amb les iaies de la parroquia, es que es tan mono, i un cavaller refinat amb les mosses, quin goig que fan totes ben guarnides el diumenge, que de tant en tant l'atossiguen. 
Pero te un problema, i es que ell pobre no hi pot fer res, pero aixo no treu que aquest problema sigui significatiu per a tots. No cal que us digui la importancio que aquest fenomen te per a tota l'associacio i especialment per als nostres nens. Ells,pobres criatures innocents, no tenen cap culpa per tenir que passar per aquest trangol. I ja no diguem del que pensara la gent de nosaltres quan s'en assaventin. I es que, no ho amaguem mes, els seus cabells son horrorosos. 
Ja esta ja m'ho heu fet dir. Doncs res que per aquest motiu molt estimat cap de Tropa us voliem avissar que m'aborreixo molt amb els examens i que us sembla crear aquest apartat per cada agrupament amb blog propi i a sobre posar una foto, un calendari o algo curt de l'agrupament i suprimir el blog general en benefici d'aquests?

Att: uns pares preocupats

Escribir comentario

Comentarios: 0