Bon Repòs'16

Aqui el Pablo fent veure que pensa, si de tant en tant ho fa.
Aqui el Pablo fent veure que pensa, si de tant en tant ho fa.

El segon cap de setmana de setembre ens vam reunir tots els jefazos de l'associaco per decidir les coses series que vosaltres no entendrieu sobre la nova ronda solar, si aixi es com li diem al curs nosaltres ni que fossim indius, va ser xaxi pistaxi i vam decidir moltes coses xungues, entre elles aquesta web :). Les forces opositores fiels al imperialisme i que volen desbancar la revolucio amb finançametn yanqui gracies a Deu no van aconseguir impossar-se i avui per avui un any mes portarem tots boina i podrem dormir tranquils saben que la majoria del poder esta en mans dels igualadins, vull dir dels fidels partidaris de la revolucio. Es comenta inclus que mossen Joan portava el fulard marro aixi que la cosa no podia anar millor.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Sara (domingo, 30 octubre 2016 01:20)

    Esteu locus!